Τέο Θεοδωρίδης: Αποφυλακίστηκε μετά από πεντέμισι χρόνια για τα 4kg κοκαϊνη από την Κολομβία

Ελεύθερος είναι ο Τεό Θεοδωρίδης, μετά από πεντέμισι χρόνια φυλάκισής του, στις φυλακές Διαβατών στη Θεσσαλονίκη. Το γνωστό μοντέλο εί...

Ο Τεό Θεοδωρίδης ελεύθερος μετά από πεντέμισι χρόνια

Ελεύθερος είναι ο Τεό Θεοδωρίδης, μετά από πεντέμισι χρόνια φυλάκισής του, στις φυλακές Διαβατών στη Θεσσαλονίκη. Το γνωστό μοντέλο είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξης, μετά τη σύλληψη του με τέσσερα κιλά κοκαΐνης που είχε φέρει με κούριερ από την Κολομβία.



TeoTheodoridis02-570

Την αποκάλυψη, έκανε η σύζυγός του, Νάνσυ Παντοπούλου μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Το μοντέλο ήταν ανάμεσα στους λίγους ανθρώπους που τον επισκέπτονταν στη φυλακή κατά τη διάρκεια της κράτησής του και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους φίλους της. Παρότι, πλέον, η σχέση τους είναι μόνο φιλική, παραμένουν παντρεμένοι. «What a strong feeling????!!!!!! Theo Theodoridis is freeeeee!!!!!!!!! Love love love! Happiness happiness happiness!!!!! Meaning of life…..love without expecting anything back! FREE._FREE._FREE._», έγραψε με τα ανάλογα σχόλια των φίλων της ν’ ακολουθούν.

TeoTheodoridis03-570

Παρόμοια ήταν κι η αντίδραση του κύπριου σχεδιαστή Παντελή Μήτσου, που λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του Τεό «ανέβασε» φωτογραφία του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πετάω στα σύννεφα από τη χαρά μου!!! Επιτέλους το αγόρι μου είναι ελεύθερο!!!!»

TeoTheodoridis04-570
Το 38χρονο μοντέλο βρίσκεται στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, απολαμβάνοντας τις πρώτες στιγμές ελευθερίας του. Η αποφυλάκισή του πραγματοποιήθηκε, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο.

Related

LIFESTYLE 595510937756183881

Follow Us

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ

My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes

Connect Us

My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes
item